Wij scoren een 5/5

Rijschool Zutphen veiligrijden Zutphen Rijschool beste regio zutphen apeldoorn Zutphen rijschool

Je rijbewijs halen bij de beste rijschool in Zutphen.

Rijschool
Veilig Rijden

Snel en veilig je rijbewijs halen?

Rijschool Veilig Rijden heeft gedurende meer dan 10 jaar betrouwbare en hoogwaardige rijopleidingen verzorgd in de regio Zutphen. Onze kernwaarden omvatten oprechte klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en maatwerk. In plaats van een gehaaste aanpak, streven we naar degelijke kwaliteit en veiligheid.

Bij ons kun je terecht voor diverse rijbewijzen, waaronder auto, scooter, motor, aanhanger en vrachtwagen. Daarnaast bieden we verschillende theorieopleidingen aan.

Onze instructeurs zijn ervaren vakmensen met jarenlange expertise. Ze hanteren heldere en zeer effectieve lesstructuren, wat resulteert in bovengemiddeld hoge slagingspercentages. Bij Rijschool Veilig Rijden behaal je je rijbewijs zowel snel als veilig, onder gunstige voorwaarden.

0 +
Leerlingen gingen je voor
0 %
Slagingspercentage
0 +
Theorie examens
review rijschool zutphen

Reviews waar we trots op zijn!

leah langerak
leah langerak
Lees verder
In 1x geslaagd!! Super fijne rijschool. Een duidelijk uitleg en gezellige lessen!! Echt top dankjewel!!
Ines Olthuis
Ines Olthuis
Lees verder
Goede rijschool. In 1x geslaagd en hij geeft goeie en duidelijke lessen. Top!!
Martin Buitink
Martin Buitink
Lees verder
Goede rijschool, instructeur is een gezellige gozer die van aanpakken weet en heeft mij goed geholpen. In 1x geslaagd en daarna samen gegeten.
Anis Yadir
Anis Yadir
Lees verder
100% een aanrader!! Na elke les een goed gevoel gekregen, ook al had ik een aantal fouten gemaakt! Goeie combinatie van les geven en het leuk hebben, staat heel erg open voor alles, helpt je goed als je wat moeilijk vind! Hele goeie tips en trucjes om het wat makkelijker voor jezelf te maken! Al met al een top rijschool en een top mens!❤️
Laila Bros
Laila Bros
Lees verder
Super fijne lessen, hij geeft je een veilig gevoel in de auto en t is altijd gezellig. In 1 keer geslaagd.
Kenny Redjo
Kenny Redjo
Lees verder
Mijn rijbewijs heb ik snel en in 1 keer gehaald door Veiligrijden. Serkan pakt het professioneel aan en is tegelijkertijd ook in voor een lolletje. Hij is eerlijk over de hoeveelheid lessen die je nodig hebt en heeft het beste met je voor. Als je nog twijfels hebt, check dan even de CBR site. Met zijn slagingspercentage heeft hij weinig tot geen concurrentie in zijn omgeving.
Sem Gerritsen
Sem Gerritsen
Lees verder
Beste rijschool van Zutphen! Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Wanneer je voor rijschool veilig rijden kiest en goed je best doet, zul je voor de volle 100% in een keer slagen!