Rijschool TIAMO.

Op zoek naar de beste rijschool van Zoetermeer en omstreken?

Rijschool TIAMO. staat bekend om zijn professionele begeleiding en persoonlijke aanpak. Onze ervaren instructeurs leren jou alles wat je moet weten om veilig & zelfstandig de weg op te kunnen!

Waarom kiezen voor Rijschool TIAMO.?




☑️





☑️







☑️

Professioneel.

Alle leerlingen krijgen de aandacht en begeleiding die nodig is om alle onderdelen van het autorijden te beheersen. Wij zijn up-to-date van de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer. Alle vorderingen worden bijgehouden op jou persoonlijke lesvorderingenkaart.

Flexibel. 

De rijlessen kunnen zelfs in het weekend en 's avonds gepland worden door jou vaste rij-instructeur, zodat er altijd wel een tijdstip is die jou uitkomt! 

100% Geslaagd.

Je krijgt van ons een rij-opleiding die volledig aansluit op het CBR rijexamen volgens de RIS-methode: volledig doel- en examengericht. De rijlessen zijn in het examen gebied. Wij streven naar een slagingspercentage van 100%. Het uiteindelijke doel is direct slagen voor je rij-examen!

Iedereen is welkom.

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je goed en verantwoord leert autorijden. Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk op pad of heb je alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Hoe snel je je rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt!

#GESLAAGD!🎉 🥳

Ben jij de volgende, die slaagt bij #Rijschooltiamo ?

Rijopleidingen.

Wij kennen onze leerlingen goed, we weten vaak wat er speelt en passen indien nodig de rijopleiding hierop aan. Als je net iets meer begeleiding nodig hebt vanwege faalangst, rijangst of juist graag een spoedopleiding wilt is dit realiseerbaar. De leerlingen zijn geen nummertje en jij beslist hoe je rijopleiding eruit ziet! 

Rijles pakketten.

Onze pakketten zijn helemaal gericht om jou te laten slagen. Daarnaast hoef je bij ons niet alles meteen te betalen, maar kun je er ook voor kiezen om je pakket gespreid te betalen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om losse lessen te nemen. Wat je ook kiest, wij garanderen je de leukste en snelste route naar je rijbewijs!

Over ons.

Rijschool TIAMO. heeft een hoog slagingspercentage en krijgt goede waarderingen. Onze rij-instructeurs zijn gedreven en geduldig. Ze passen hun leermethode aan op de leerling. Alle les auto's zijn voorzien van de nieuwste opties, en zijn zeer comfortabel. Wij vinden dat iedereen een betaalbare opleiding verdient en tegelijkertijd ook kwaliteit geleverd krijgt!


"Een Fantastische rijschool!'' 

Bekijk hieronder een paar ervaringen van leerlingen die jou zijn voorgegaan:

★★★★★

Noura B.

In één woord fantastisch. Een hele fijne rijschool die mij erg op mijn gemak stelde en erg goede uitleg geeft! In 1x geslaagd!!!🤩  
Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

★★★★★

 Pim vd P.

Ik ben SUPERBLIJ! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald mede door de goede begeleiding, ik heb het super leuk gehad tijdens de leerzame lessen. Bedankt! Ik heb nu mijn rijbewijsss!🎊 🎉

★★★★★

Mika R.

Ik ben Geslaagd! Dit is een TOP rijschool ik zal iedereen adviseren om hier hun rijbewijs te halen. Het is erg leerzaam en word op een fijne manier uitgelegd ook was er altijd een fijne sfeer. BEDANKT!!!

Wil je een proefles, en het zélf ervaren?

Druk op de knop👇🏼 en vraag een vrijblijvende proefles aan!