GEEN ZIN OM MAANDEN TE MOETEN WACHTEN?
MELD JE NU AAN!

Ben jij er klaar voor?

Het rijbewijs geeft jou de vrijheid die je altijd al wilde hebben. Een investering voor het leven!

Het behalen van je theorie examen is niet verplicht om te kunnen starten met rijles, wél voor de aanvraag van je praktijk examen. Zorg daarom dat je z.s.m. je theorie examen aanvraagt!

 

Dit zorgt mede voor een vloeiend lopende reeks rijlessen waardoor je optimaal bent voorbereid voor je praktijk examen. De geldigheidsduur van het theorie certificaat is 1,5 jaar.

Meld je nu aan!

38 rijlessen incl. praktijkexamen
nu slechts
€2061

De voordelen van Rijschool Tubée

Prijzen en pakketten

Hoe meer lessen in je lespakket hoe voordeliger de pakketprijs! Gemiddeld heeft een leerling 35-45 uur nodig om goed voorbereid met examen te kunnen.      

Pakket

30 rijlessen
1715
  • Gratis proefles t.w.v. €50
  • 30 x 50min
  • incl. praktijkexamen

Pakket

38 rijlessen
2061
  • Gratis proefles t.w.v. €50
  • 38 x 50min
  • incl praktijkexamen
Meest gekozen

Pakket

44 rijlessen
2299
  • Gratis proefles t.w.v. €50
  • 44 x 50min
  • incl. praktijkexamen

Jouw instructeur

Mijn naam is Rico Tubée, oprichter en trotse eigenaar van Rijschool Tubée. Sinds maart 2019 ben ik begonnen als rijinstructeur voor het B rijbewijs. Mijn ervaring zat al in het les en leidinggeven, maar wilde dit naar een niveau brengen van volledige zelfstandigheid en 1 op 1 begeleiding. Het leuke aan dit vak is de interactie met elke leerling. Iedereen is anders en kijk daarom altijd per persoon naar wat het beste bij jou aansluit. Ik creëer graag een sfeer waarin jij jezelf kan zijn en je op je gemak voelt. Wees niet bang om fouten te maken. Hier leer je het meest van! Iedereen heeft het tenslotte moeten leren.

Wat vinden anderen van Rijschool Tubée

jaimy ruwaard
jaimy ruwaard
2023-06-15
Hele goede rijschool raad het aan 👍🏻👍🏻 Goede uitleg en super chill
Quincy Mers
Quincy Mers
2023-06-06
Aardige man, weet goed de regels en legt duidelijk uit wat je moet doen en hoe je iets moet doen.
Bastiaan Beukers
Bastiaan Beukers
2023-06-01
Ik vind het en hele fijne rijschool. Alles word super fijn uitgelegt en ook heel rustig. Er word precies gekeken hoeveel lessen je nog nodig hebt voor je examen en alles word tot de kleinste puntjes op die i gezet. Ik geef deze rijschool 5 sterren
Kevin Rooy
Kevin Rooy
2023-05-07
Ik kreeg les van 2 andere rijscholen maar omdat ik een moeilijke leerling was konden zij mij niet helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Rico kon dat echter wel d.m.v. zijn kennis, inzet, geduld en motivatie. Zijn lessen waren leerzaam en leuk :) Nogmaals bedankt voor je hulp Rico!
leander vierhout
leander vierhout
2023-05-07
Fijne instructeur die een heldere uitleg geeft en altijd rustig blijft in de auto. In één keer geslaagd. Thanks, Rico!
Quincy A
Quincy A
2023-04-26
Rico is een enorm relaxte instructeur die tegelijkertijd professioneel en methodisch te werk gaat om je zo snel mogelijk te laten slagen. Heb altijd met plezier bij Rico in de auto gestapt. Uiteindelijk ben ik door hem in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Mick
Mick
Lees verder
Rico blijft rustig om het allemaal goed uit te leggen en is in alles zeer correct. Hij communiceert goed met de leerling en mocht het nodig zijn ook met de ouders.
David
Lees verder
Rico is een rij-instructeur die je snel op je gemak stelt, goed verbeterd waar nodig en mij snel heeft geleerd om in één keer m'n rijbewijs binnen te slepen!
Midori
Midori
Lees verder
Rico is een goede rij-instructeur, dit omdat hij goed kijkt naar waar de leerling behoefte aan heeft. In mijn geval was dit positieve feedback en engelengeduld! Ik wil Rico bedanken voor het vertrouwen dat hij mij heeft gegeven.
Lili
Lili
Lees verder
Rico is een goede rij-instructeur, is duidelijk en rustig in zijn uitleg. Heeft de tijd en een luisterend oor. Zeer empathisch en geduldig. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik had altijd jouw steun en het vertrouwen! Had ik jou maar eerder ontmoet! Bedankt voor jou geduld met mij 🙂
Mila
Mila
Lees verder
Super ervaring gehad bij Rico! Ondanks mijn faalangst en stress super begeleid naar het examen. Altijd super gezelllig in de auto wat de stress om het auto rijden zeker weghaald. Ik raad Rico zeker aan als rijinstructeur!
Yana
Yana
Lees verder
Zeker een aanrader! Rustige en duidelijke rijschool! Neemt alle tijd voor je en gaat op eigen tempo door de lessen heen. Binnen 2 maandjes mijn rijbewijs gehaald met top begeleiding!!
Thirza
Thirza
Lees verder
Fijne en gezellige lessen waarbij de tijd wordt genomen om je alles goed uit te leggen. Rico is geduldig en blijft rustig en zorgt voor een zelfverzekerd gevoel op de weg!
Tino
Tino
Lees verder
Bij Rico ben ik in 1 keer geslaagd! Fijne lessen, altijd goede instructies en duidelijke feedback. Goed lesauto en flexibel in lestijden. In kan iedereen aanraden om hier rijles te nemen!
Esmee
Esmee
@username
Lees verder
Rico is een vriendelijke, rustige en gezellig rijleraar. Hij neemt de tijd om gerichte feedback te geven, waardoor ik vooruit bleef gaan en in 1x mijn rijbewijs haalde!
Jitte
Jitte
Lees verder
Erg fijne rij-instructeur, altijd gezelligheid en veel geleerd. Lessen en planningen waren altijd duidelijk en ook te overleggen. Ik kijk terug met een goed gevoel! Zeker een aanrader 🙂
Vorige
Volgende

Handige tips en informatie

Wat zit er onder je motorkap?

De vloeistoffen die je moet weten voor je examen. Koelvloeistof, Ruitenwisservloeistof
, Remvloeistof, Oliepeilstok, Olie bijvullen

Snelheid op de snelwegen

De maximum snelheid overdag op snelwegen tegenwoordig niet meer 130 km/h is?   Tegenwoordig is de maximum snelheid 100 km/h op de autosnelweg tussen 6.00

Examenvoorbereiding

Je wilt zo goed mogelijk voorbereid zijn op jouw praktijkexamen. Hier zijn wat tips: Blijf ver vooruit kijken Blijf breed kijken (voorkom tunnelvisie) Maak je

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

Chat openen
Hallo,
Hoe kan rijschool Tubee je helpen?
Laat een berichtje achter en ik antwoord zodra het kan.