Proefles aanvragen

De beste manier om je

rij-instructeur te leren kennen

Onze tarieven

Bekijk hier onze
tarieven

Inloggen

Wij werken met PlanGo

Een handige app die je gratis kan gebruiken

Welkom bij Carree-rijopleidingen

Omdat veilig rijden geen toeval is!

Bij Carree rijopleidingen vinden we het belangrijk dat je niet alleen tijdens de rijlessen, maar ook als je je rijbewijs hebt gehaald, met een zeker en veilig gevoel de weg op gaat.

Wij zijn gespecialiseerd om leerlingen met onder andere autisme, ADHD en faalangst op een persoonlijke manier te begeleiden, zodat
zij in hun eigen tempo alle vaardigheden kunnen leren.

Neem contact op

Zij gingen je voor

Michelle is een hele lieve rij-instructrice die alles heel graag uitlegt, net zovaak je zelf nodig hebt. Het is niet erg als je fouten maakt en neemt alle tijd voor haar leerlingen!

Door Michelle heb ik echt zelfvertrouwen in de auto gekregen, en het was ook nog eens altijd gezellig.

Senna

Ik vond het een hele fijne tijd om te lessen bij carree, ik had elke rijles weer zin om dingen te leren! dit komt zeker ook door michelle, ze leert het rijden op een hele rustige manier en neemt de tijd voor je. ik zou het aanraden!!

Sofie

Ik heb super leuke rijlessen gehad! Michelle kan goed uitleggen en geeft je vertrouwen in de auto. Tijdens het autorijden was er een fijne sfeer waardoor ik mij op mijn gemak voelde.

De overgang naar zelf autorijden was erg makkelijk gegaan door de goede lessen. Ik zou het zeker aanraden om bij Carree te gaan rijden!

Floor

Ik vond de lessen bij Michelle altijd fijn, de uitleg is duidelijk en zelf is ze ook gezellig. Hierdoor hangt er een gezellig sfeertje in de auto en dat rijd altijd prettiger.

Bram

Ik heb de rijlessen bij Carree uitstekend ervaren. Gezelligheid en flexibiliteit. Ik ging altijd met plezier naar de les en heb veel zelfvertrouwen achter het stuur opgebouwd!

Storm