Jij hebt ook Rij-Talent!
OPLEIDINGEN
AUTO PRAKTIJK
Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met auto rijlessen volgen. Bij Rij-Talent opleidingen krijg je les van professionele, vakbekwame en flexibele rij-instructeurs, die hun werk met alle plezier doen en jouw op een snelle, veilige en gezellige manier helpen je rijbewijs te halen. Je krijgt gedurende je opleiding les van dezelfde instructeur in een rookvrije en nette lesauto. Ons doel is om de leerling op de juiste manier op te leiden tot een volledig zelfstandige bestuurder. En streven daarom naar een hoger niveau dan het vereiste bij het CBR, hierdoor zul je bij ons veel eerder en gemakkelijker slagen voor je examen!
AUTO THEORIE
Het theorie is een niet weg te denken onderdeel van je auto rijbewijs. Zonder je theorie kun je helaas geen praktijk examen doen. Daarom bieden wij onze leerlingen een theoriecursus aan met 100% slagingsgarantie! Voor deze cursus heb je geen voorbereiding of materiaal nodig, dus je hoeft thuis niet meer te denken aan tijd en ruimte vrij maken om je theorie te kunnen leren. Wil je snel je theorie examen halen? Meld je dan direct aan voor het theoriecursus bij Rij-Talent Opleidingen!
Rij-Talent opleidingen/Rijschool Alpay is de rijschool voor je auto rijbewijs. Wij zijn werkzaam in Haarlem en omgeving, van Heemskerk, Beverwijk tot aan Nieuw-Vennep en Hillegom. Ben je op zoek naar een rijschool waar kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht voorop staan, dan ben je bij het juiste adres! Bij ons wordt de rijopleiding voor iedere leerling op maat aangeboden. De rijlessen zullen daarom goed aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen!
TARIEVEN
PAKKET 1

570

  • 10 uur les
PAKKET 2

1100

  • 20 uur les
PAKKET 3

1560

  • 30 uur les
PAKKET 4

2000

  • 40 uur les
Proefles 60 minuten € 40,-
Losse Rijles 60 minuten € 60,-
Praktijk examen CBR € 300,-
Faalangst examen CBR € 350,-
Tussen Tijdse Toets CBR € 250,-
BNOR examen CBR € 350,-