Rijschool Verkeer en Veiligheid

Start je rijavontuur!

Ontdek de vrijheid van de weg met Rijschool Verkeer en Veiligheid . Start je reis naar rijvaardigheid en zelfstandigheid vandaag nog. Vraag een gratis proefles aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze voordelen

Lespaketten op maat

Bij Rijschool Verkeer en Veiligheid begrijpen we dat elke leerling unieke behoeften en doelen heeft. Daarom bieden wij lesprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Onze Lespakketten op maat zijn ontworpen om niet alleen aan de eisen van het rijexamen te voldoen, maar ook om jou zelfverzekerd en veilig de weg op te laten gaan. Dit lespakket bevat een vooraf overeengekomen aantal rijlessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR. Klaar om jouw reis naar rijvaardigheid te beginnen? Bekijk onze pakketten en neem vandaag nog contact met ons op om je eerste les in te plannen.

Rijles vanaf 16,5 jaar

Natuurlijk kun je niet wachten om aan je rijlessen te beginnen. Bij Rijschool V&V kun je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar! Je moet dan wel al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen en als je daarvoor slaagt, mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding van een coach. En na je 18e verjaardag zelfstandig de weg op!

Wie zijn wij?

Bij Rijschool Verkeer en Veiligheid streven we naar meer dan alleen het aanleren van rijvaardigheden. Onze missie is om jou op te leiden tot een zelfverzekerde, veilige en verantwoordelijke bestuurder. We geloven in het bieden van educatie die verder gaat dan het behalen van het rijbewijs – het gaat om het ontwikkelen van een blijvende rijvaardigheid.