Selecteer een pagina

Dé rijschool van Tilburg: Verkeersschool Doen!

Wil je graag je rijbewijs behalen bij Verkeersschool Doen in Tilburg? In de afgelopen jaren hebben meer dan 300 kandidaten dat al met succes gedaan. Onze rijschool heeft hen veilig en doeltreffend opgeleid, waardoor ze hun rijbewijs met vertrouwen hebben behaald.

Hoewel Verkeersschool Doen gevestigd is als autorijschool in Tilburg, bieden we ook rijlessen aan in omliggende dorpen en stadsdelen, waaronder Berkel-EnschotGoirleTilburg ReeshofOisterwijkUdenhoutLoon op ZandKaatsheuvel en Waalwijk).

Onze autorijlessen worden volgens de Rijopleiding in Stappen (RIS-methode) gegeven, waardoor je meer structuur en begeleiding krijgt tijdens het leerproces. Wil je hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Autorijschool in Tilburg met vele mogelijkheden

Bij Verkeersschool Doen ontdek je een breed scala aan mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld snel je rijbewijs behalen binnen slechts 10 of 14 dagen? Dat is mogelijk met onze intensieve spoedcursus. Heb je liever wat meer tijd om te leren? Ook dat is bij Verkeersschool Doen in Tilburg geen enkel probleem.

Wat je voorkeur ook is, onze autorijlessen worden altijd op een persoonlijke en professionele wijze gegeven. Bovendien profiteer je daarbij van een scherpe prijs. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van onze rijlessen in Tilburg, blijven de kosten betaalbaar.

R

Ben je er nog niet van overtuigd dat wij de beste autorijschool van Tilburg zijn? Laat je dan overtuigen door onze klanten! Zij delen graag hun ervaringen en kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe Verkeersschool Doen precies te werk gaat. Wil je nog meer weten? Lees dan verder over onze rijschool.

Wat maakt ons de beste autorijschool van Tilburg?

Omdat we ernaar streven de beste rijschool van Tilburg te zijn, onderscheiden we ons graag van andere rijscholen. Hoe doen we dat? De speerpunten van Verkeersschool Doen laten dit zien:

N

Een vaste, vertrouwde rijinstructeur,

N

Persoonlijke en professionele begeleiding,

N

Rookvrije lesauto,

N

Prettige, korte communicatielijnen,

N

Rijles in begrijpelijke stappen,

N

Rijbewijs halen vanaf 16,5 jaar,

N

Spoedcursus zonder extra kosten.

Lessen bij Verkeersschool Doen: Flexibel en Persoonlijk

Bij Verkeersschool Doen nemen we jouw agenda serieus, zodat we gezamenlijk een geschikt moment kunnen vinden voor jouw autorijlessen. 

Start snel met je eerste autorijles en voor je het weet, heb je jouw rijbewijs binnen handbereik! Bij Verkeersschool Doen staan flexibiliteit en persoonlijke begeleiding centraal, waardoor je op een efficiënte en plezierige manier je rijvaardigheden ontwikkelt. Bereid je voor op een vlotte en succesvolle weg naar je rijbewijs!

Het verhaal achter Verkeersschool Doen uit Tilburg.

Bij Verkeersschool Doen in Tilburg gaat het niet alleen om rijlessen; het gaat om het begeleiden van elke leerling op zijn of haar unieke reis naar het behalen van het rijbewijs. Of je nu snel leert of juist wat meer tijd nodig hebt, er is altijd een plek voor jou bij Verkeersschool Doen. Kwaliteit is ons fundament, en we bieden professionele en persoonlijk afgestemde autorijlessen in Tilburg en de omliggende gebieden.

Bij Verkeersschool Doen is het onze missie om ervoor te zorgen dat je op jouw eigen tempo en met succes je rijbewijs behaalt. Kwaliteit, veiligheid en deskundige begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat elke leerling uniek is, en daarom streven we naar een onderwijsaanpak die past bij jouw behoeften en capaciteiten.

Bij Verkeersschool Doen ben je niet zomaar een leerling; je bent een individu met een eigen leerproces en doelen. Stap aan boord en ervaar autorijlessen die niet alleen gericht zijn op het behalen van het rijbewijs, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en veilige rijvaardigheden voor de toekomst.

Waar geven we rijlessen?

Verkeersschool Doen biedt rijlessen aan in de omgeving van Tilburg. Met ‘in de omgeving’ doelen we op een straal van zo’n 20 kilometer rondom deze Brabantse stad. Woon je dus in GoirleTilburg ReeshofBerkel-EnschotOisterwijk of Udenhout, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor autorijlessen.

Met een vaste, vertrouwde rijinstructeur weet je dat je korte communicatielijnen hebt. Zo weet je rijinstructeur precies wat je al hebt geleerd. Dat is de kracht van Verkeersschool Doen. Wij willen dat jij eenvoudig, snel en met veel plezier je rijbewijs kunt halen in de buurt van Tilburg.

Hoe verzorgen we autorijles in Tilburg?

De Nederlandse wegen worden steeds drukker en er is steeds meer baat bij bewezen effectieve rijlessen. Wij willen daar een steentje aan bijdragen. Onze dienst is simpel: leerlingen optimaal lesgeven zodat zij zo snel mogelijk hun rijbewijs halen in Tilburg of andere nabijgelegen plaatsen. Wij komen altijd al onze afspraken na en mocht er iets in de planning wijzigen zijn we zijn flexibel met het verplaatsen. Zoals het hoort natuurlijk.

Waarom jouw rijbewijs halen bij Verkeersschool Doen?

Waarom kiezen voor autorijles van Verkeersschool Doen in Tilburg? Wij zijn ervan overtuigd dat je je rijbewijs gemakkelijker haalt wanneer je het echt naar je zin hebt. Bovendien zorgen wij ervoor dat je bij elke rijles in de omgeving van Tilburg iets nieuws leert, zodat je écht waar voor je geld krijgt. Bij ons kun je terecht voor rijlessen die niet te duur zijn, flexibel zijn en goed te begrijpen zijn. Je rijbewijs halen hoeft maar één keer en daarom moet je het zo leuk mogelijk maken.

Transparante Rijbewijskosten bij Verkeersschool Doen in Tilburg

Bij Verkeersschool Doen begrijpen we dat de kosten voor het behalen van je rijbewijs sterk afhankelijk zijn van jouw individuele behoeften en leersnelheid. Daarom bieden wij op maat gemaakte autorijlespakketten aan in Tilburg en omgeving, gebaseerd op een inschatting tijdens de eerste rijles.

Of je nu de voorkeur geeft aan gestructureerde pakketten of liever flexibel per les wilt beslissen, bij Verkeersschool Doen hebben we opties die bij jou passen. Onze professionele instructeurs beoordelen jouw vaardigheden en behoeften tijdens de eerste rijles, waardoor we een pakket kunnen samenstellen dat perfect aansluit op jouw leerproces.

Als alternatief biedt Verkeersschool Doen ook de mogelijkheid om per les te betalen, met keuzes tussen lessen van 60 minuten of 90 minuten. Zo behoud je de controle over je leertempo en budget. Bij Verkeersschool Doen streven we naar transparantie en flexibiliteit, zodat jij op een comfortabele en betaalbare manier jouw rijbewijs kunt behalen.

Kosten autorijlessen

Losse rijles van 90 minuten is € 96,-

Kosten praktijkexamen

Na het volgen van je rijlessen bij Verkeersschool Doen, staat het afleggen van een examen op de planning. In onze rijbewijs pakketten zijn de kosten voor het reguliere examen al opgenomen. Mocht je echter ook een Tussentijdse Toets willen afleggen, ben je onverhoopt gezakt of heb je behoefte aan een faalangst examen, dan kun je deze aanvullende examens eenvoudig via Verkeersschool Doen regelen.

Wij streven naar transparantie in onze tarieven en bieden je de mogelijkheid om specifieke examens toe te voegen aan jouw traject. Of het nu gaat om extra ondersteuning met een Tussentijdse Toets, herkansingen na een niet-succesvol examen, of het afnemen van een faalangst examen, Verkeersschool Doen staat voor je klaar. Zo kun je met vertrouwen en duidelijkheid jouw rijbewijs behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden van examens bij Verkeersschool Doen.

CBR Tussentijdse Toets€ 249,-
CBR Praktijk examen€ 289.-
CBR Faalangst examen€ 349,-

Kosten theorie

Naast kosten voor autorijlessen, moet je ook nog betalen voor het theoriemateriaal en -examen. Het oefenmateriaal is in verschillende vormen beschikbaar. Alles is online te bestellen via de theorie webshop van Verkeersschool Doen, of aan te vragen bij je rijinstructeur. De theorieboeken liggen namelijk standaard in de lesauto’s.

Theorie boek€ 27,50
Theorie – Alles in 1 + Examengarantie!€ 76,95
Rijopleiding in Stappen (lesboek)€ 27,50

Alle tarieven zijn inclusief btw.
Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

De kosten van het leer- en lesmateriaal ten behoeve van de praktijk- en /of theorielessen dient bij aanvang van de rijopleiding te worden voldaan, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Betalingen naar Verkeersschool Doen graag enkel op de rekeningnummer (KNAB) wat op het factuur staat. Over contante betalingen aan de instructeur kunnen wij geen garantie geven. Wij zullen altijd eerst moeten controleren met de rijinstructeur voordat wij een terugbetaling kunnen voltooien.

Bezoekadres (op afspraak)

Spoorlaan 334, 5038CC Tilburg

Dagelijks bereikbaar

013 – 20 32 456

Email

info@verkeersschooldoen.nl

Voor het aanvragen van een tussentijdse toets (niet verplicht) of jou praktijkexamen hebben wij een machtiging nodig met het CBR.
Onze rijschoolnummer 9337X7 – Verkeersschool Doen, Tilburg.

Verkeersschool Doen is gevestigd in een bedrijvencomplex in Tilburg, hier zijn we echter alleen op afspraak aanwezig omdat we vaak op de weg zijn.

Verkeersschool Doen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51317923 (onderdeel van GraphiQMedia).

WIL JIJ ONZE TEAM VERSTERKEN?

Verkeersschool Doen is momenteel op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur categorie B (M/V) om ons team te versterken. Ben jij in het bezit van een geldige WRM-bevoegdheid en heb je de passie om rijlessen te verzorgen in Tilburg en omgeving?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin professionaliteit en persoonlijke benadering centraal staan. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om bij te dragen aan de opleiding van toekomstige bestuurders en deel uit te maken van een positieve leeromgeving.

Als jij denkt dat je past bij Verkeersschool Doen en onze visie deelt, nodigen we je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om te ontdekken wat jij kunt bijdragen aan ons team en de groei van onze rijschool. Wellicht ben jij de nieuwe collega die we zoeken!