Beroeps Rijopleidingen

Acties & Aanbiedingen

Verkeersschool VBOC: Wie zijn wij

Woon je in Almere en ben je op zoek naar een goede, betrouwbare rijschool voor autorijles of het behalen van je aanhanger rijbewijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een betrouwbare rijschool die ook nog eens betaalbaar is. Woon je in 't Gooi, dan ben je ook van harte welkom voor auto rijlessen

Onze rijinstructeurs rijden niet alleen in Almere zelf, maar ook in de directe omgeving. Ons werkterrein omvat de plaatsen Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Blaricum, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Weesp.

Bel ons voor meer informatie!

0
Locaties
0
Rijinstructeurs
0
+
Geslaagde Leerlingen

Waarom kiezen voor Verkeersschool VBOC

01.

Ervaring

De lesauto’s van Verkeersschool VBOC zijn al jaren een vertrouwd beeld binnen Almere. Voor de auto bieden we lessen aan in de schakel- of automaat auto.

Ook voor het behalen van je aanhangerrijbewijs ben je aan het juiste adres.

02.

Betrouwbaar

Verkeersschool VBOC is al ruim 20 jaar werkzaam in Almere en omstreken. Onze rijinstructeurs zijn allen stuk voor stuk ervaren en betrouwbare medewerkers. We zijn aangesloten bij de Vereniging Rijschool Belangen.

03.

Kennis van zaken

Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de rijschoolwereld. Ook leerlingen die extra aandacht (faalangst, dyslectie, autisme, adhd, etc.) nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Opfrislessen voor ouderen of mensen met rijangst zijn tevens welkom.

04.

Flexibel

Onze receptie is 5 dagen per week te bezoeken en telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers kunnen je vragen beantwoorden en je kunt persoonlijk kennis maken met ons. Voor de auto beginnen we altijd met een proefles, waarna een vrijblijvend advies volgt over het te kiezen lespakket.

Eerste Proefles

Vul hiernaast je gegevens in. Wij nemen ter bevestiging contact met je op. Wil je meer informatie, bel dan 06-53881462 . Wij helpen je graag.

Na de proefles krijg je een advies van de instructeur of instructrice over welk pakket het beste bij je past.

Contact info!

We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan.

Onze receptie is 5 dagen per week geopend voor al je vragen.

Adres

Transistorstraat 31
1322 CK Almere

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 14:00 uur.

In de weekenden en op feestdagen zijn we gesloten.

Contact opnemen buiten kantoortijden kan altijd. Stuur een whatsapp naar 06-53881462 of stuur een mail naar info@vboc.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer

Telefoon 06-53881462
Mobiel 06 – 53 88 14 62 (ook whatsapp)

Emailadres

info@vboc.nl