Persoonlijk en veilig

Wij gaan voor een persoonlijke, veilige aanpak! 

Tarieven

Bekijk onze scherpe tarieven!

Inschrijven

Schrijf je snel en eenvoudig in

Rijbewijs

Rij snel weg met je eigen rijbewijs!

Over Rijschool Victorie

Rijschool Victorie - Rijschool Alkmaar

Leer ons kennen!

Welkom bij Rijschool Victorie. In Heiloo al een gevestigde naam. Mijn naam is Sandra Bedeschi. Kies je voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding dan ben je bij mij aan het goede adres. Je krijgt altijd les van mij. Ik zorg dat er genoeg tijd in mijn agenda beschikbaar is zodat je snel je rijbewijs kunt halen. 

Rijschool Victorie begeleidt je graag op weg naar je rijbewijs. Of je nu 16,5 of 60 bent, last hebt van faalangst, bij mij krijg je altijd de les die bij je past.

Je krijgt les van Sandra Bedeschi, je hebt altijd rijles in dezelfde auto en van dezelfde instructeur. Hierdoor worden je rijlessen persoonlijker en flexibeler. Door mijn jarenlange kennis en ervaring in het vak als rijinstructeur weet ik hoe belangrijk het is om van A tot Z betrokken te zijn bij jouw rijopleiding. Ik zorg er voor dat je het rijbewijs haalt!

Binnen 5 dagen zorg ik ervoor dat je je proefles kunt volgen. Je kunt mij bellen of het aanmeldformulier gebruiken. De proefles kost € 50,-. Je zult van mij een uitleg krijgen hoe de rijlessen zijn opgebouwd. Tevens doe ik ook rijtechnische oefeningen om te zien hoe je het autorijden al beheerst.

Ik ben een instructeur die vol passie en enthousiasme één doel heeft. Dat is een zo prettig mogelijke sfeer creëren met een zeer goede leermethode zodat jij je rijbewijs vlot haalt. De lessen hou ik uitdagend en pas ik aan op jouw leersnelheid. Je hebt te maken met één instructeur waardoor je niet veel tijd kwijt bent aan het wennen aan een nieuwe instructeur.

Of je nu ‘s ochtends of ‘s avonds je rijles wilt, alles is mogelijk. Het kan ook best zijn dat je in de vakanties meer wilt rijden omdat je meer tijd hebt, dit is geen probleem. Ook behoort het tot de mogelijkheden om je van school, sport of een andere plek op te halen als dit binnen het werkgebied rondom Alkmaar ligt. De prijs blijft hetzelfde of je nu door de weeks rijdt of in het weekend.

Ik ben opgeleid om mensen met faalangst of rijangst te begeleiden. Door een speciale aanpak begeleid ik je naar het examen voor het autorijbewijs. Misschien heb je op school ook last van faalangst of bij andere belangrijke momenten waarbij alle ogen op jou gericht staan je ineens compleet de kluts kwijt bent.

Klaar om te lessen?

Maak nu een afspraak voor een intake-proefles en haal snel je rijbewijs!

2 to drive