Rijschool NIJSTEN  |  Youri Nijsten  |  Ringeloor 8  |  6596 GD Milsbeek  |  Telefoon 0642155994  |  Webdesign DENSvormgeving 2015  |  Copyright to Nijsten

Lessen in en rond Nijmegen.

Wanneer je op een leuke, snelle en voordelige manier je rijbewijs wilt halen, zit je bij Rijschool Nijsten helemaal goed.

Je rijles start met opgehaald worden, dit kan vanaf je thuisadres of vanaf een andere locatie binnen Nijmegen of omstreken, waarna je een rijles hebt van 120 minuten. Tijdens deze rijles ga je de reeds geleerde dingen uit voorgaande lessen oefenen en ga je weer nieuwe dingen leren. Na afloop van de les wordt je weer op je thuisadres of een ander afgesproken punt afgezet.

 

Dit leren gebeurd onder begeleiding van je instructeur Youri Nijsten.

Youri heeft al vele jaren ervaring in het geven van rijlessen en heeft een achtergrond in de verhoogde rijvaardigheid. Door het geven van trainingen op slipbanen en circuits en het opleiden van taxi chauffeurs en directiechauffeurs heeft Youri zich ontwikkeld in de rijvaardigheid. De kennis die voor deze trainingen benodigd is deelt hij graag met je tijdens de rijlessen. Hierdoor krijg jij net dat beetje extra mee, om snel een zelfstandige en vooral veilige automobilist te worden.

 

Lessen gaat natuurlijk het beste in een fijne auto.

De auto waar je in gaat lessen is een Fiat Punto Evo. We hebben voor deze auto gekozen omdat het een prettige en complete auto is om mee te rijden. Hij beschikt over een sterke dieselmotor die het wegrijden makkelijk maakt. Is niet te groot of te klein waardoor hij veilig aanvoelt en makkelijk te parkeren is. Daarnaast is hij voorzien van airconditioning en in hoogte verstelbare stoelen, waardoor je altijd goed en comfortabel zit tijdens het lessen.