Loading



Over ons

Bij ons krijg je waar voor je geld!

Zelfstandig en zeker rijden, daar gaan wij voor! We geven rij-, faal-, en examen angsttrainingen zodat je weer zelfverzekerd de weg op kan. Ook onze jarenlange ervaring met verschillende leerlingen en lesmethoden, zijn zeer belangrijk. Wij nemen ook leerlingen aan bij wie het niet zo vlot zal gaan, daarom is het ook logisch dat ons slagingspercentage wel eens wisselt. Bij ons kun je meerdere lessen per week afspreken. Wij rijden vaak in blokuren van 2 rijlessen van 50 minuten. Heb je bijvoorbeeld maar 1 keer per week les dan ben je elke keer weer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les.

Waar lessen wij

Wij verzorgen rijlessen voor het rijbewijs B in:

Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Ypenburg, Leidschenveen, Delft, Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Zevenhuizen, Moerkapelle, Benthuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Onze focus

Onze focus ligt op kwalitatief goede rijlessen en examentrainingen, met als doel dat je zelfstandig, sociaal en veilig de weg op kunt. Dat vergt uiteraard enige voorbereiding zodat je goed en veilig gebruik kunt maken van je rijbewijs. Ook geven wij rij-, faal-, en examen angsttrainingen zodat je zelfverzekerd de weg op kan.

Onze instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn rijksgecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij-onderricht Motorrijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen, blijven onze rij-instructeurs op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen die te maken hebben met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. Je profiteert van hun vakkennis en professionaliteit.



Examens

Voordat je de tussentijdsetoets (hierin word je voertuigbeheersing getoetst. Dit is voornamelijk een voorexamen) of het praktijkexamen mag doen moet je eerst het theoriecertificaat behalen. Het theorie-examen is een onderdeel van de gehele opleiding. Om de theorie goed te leren zijn er verschillende mogelijkheden.

Je kunt op de rijschool zowel een theorieboek als een vragenboek kopen. Dit zijn altijd de nieuwste boeken met de laatste nieuwe regels. Daarnaast is het mogelijk om een theoriecursus via internet te volgen of een theoriecursus klassikaal op de rijschool bij te wonen. Tot slot bieden wij de mogelijkheid om het theorie-examen via de rijschool aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat je sneller examen kan doen.

Het is belangrijk om te weten dat je de rijschool moet machtigen voordat de rijschool een tussentijdsetoets of praktijkexamen voor je aanvraagt. Dat doe je met een machtiging bij het CBR via mijn.cbr.nl. Hiervoor heb je jouw DigiD nodig en het rijschoolnummer is : 3178R8

Na ontvangst van jouw machtiging, zullen we met jou en je rij-instructeur een tussentijdsetoets en/of praktijkexamen aanvragen.

Onze rijschool werkt met het TOP ONLINE SYSTEEM van het CBR. Dit betekent dat wij rechtstreeks contact hebben met het netwerk van het CBR. Hierdoor kunnen wij alle beschikbare data in een oogopslag zien en kunnen wij tussentijdse toetsen of examens zeer snel indelen.


Tarieven

We beginnen met een proefles van 100 minuten: deze is bedoeld om jou een indruk te geven van het autorijden en de instructeur een indruk te geven van jouw rijskills. Na de proefles overleg je samen met de instructeur welk pakket het beste bij jou past.

Proefles van 100 minuten
Lesprijs van 50 minuten
Studenten lesprijs
CBR Tussentijdsetoets
CBR Praktijkexamen

Bij Rijlekker is het eerste herexamen gratis! Iedereen rijdt bij RijLekker af bij het CBR in Zoetermeer. Dit is een bewuste keuze, omdat gebleken is dat de wachttijden bij dit CBR gemiddeld lager liggen dan elders in de regio.


Gespreid betalen mogelijk

Het is bij ons niet nodig om je hele rijopleiding in één keer te betalen. In overleg kun je bijvoorbeeld per les betalen. Het is mogelijk om te kiezen voor een betaling via Tikkie, wij zorgen er dan voor dat je na elke gereden rijles een Tikkie ontvangt ter betaling.

Het is ook mogelijk om zelf een (digitale) overboeking te maken via jouw bank.

Onze gegevens

BIC Code: ABNANL2A
IBAN rekeningnummer:
NL87 ABNA 044 33 72 705
ten name autorijschool Rij Lekker

KvK te Rotterdam: 24321592
BTW-identificatienummer: NL001538401B50

Contact

Laten we samen jouw rijbewijs halen!