Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk!
Cursisten iTheorie Opleiding Heb je nog geen toegangscode?
Login met je toegangscode:* Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films. Schaf nu direct de iTheorie opleiding voor maar €69,00 aan of vraag ernaar bij je rijschool!
INLOGGEN CURSIST BESTEL DE COMPLETE THEORIECURSUS VOOR MAAR €69,00
UITLOGGEN

Online het iTheoriepakket® bestellen

Bestel hieronder jouw iTheoriepakket (auto, motor of bromfiets) en krijg direct volledige toegang tot alle onderdelen van de theorie opleiding. Let op: volg je rijlessen bij een iTheorie rijschool? Vraag dan of zij het iTheoriepakket voor je bestellen. Dan profiteer je meestal namelijk van een korting.

1x iTheoriepakket (auto, motor of bromfiets) € 69,00
Digitaal pakket, direct per e-mail toegezonden
Totaal (incl. BTW) € 69,00
Na afloop van de bestelling krijg je direct de toegangscode toegezonden via de e-mail. Er is geen herroepingsrecht van toepassing, dat wil zeggen dat een bestelling niet geretourneerd kan worden. Ontvang je niet direct na het afronden van de bestelling een e-mail? Kijk dan eerst in je spamfolder voordat je contact zoekt met de helpdesk.
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Geslacht:
Straat:
Huisnummer:
Toevoeging:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Deze bestelling kun je betalen via iDeal. Kies hieronder je eigen bank. Je wordt dan doorgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank, waar je de bestelling kunt betalen.
Betaalwijze:
Leveringsvoorwaarden:
Door deze bestelling af te ronden geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de algemene leveringsvoorwaarden (ook te downloaden als PDF). Tevens heb je kennis genomen van de minimale systeemeisen. Omdat je direct na de bestelling de cursus kunt gaan volgen ben je akkoord dat bij deze bestelling het herroepingsrecht is uitgesloten.
iDeal betalenWebshop KeurmerkAangesloten bij Europees Emota Keurmerk BESTELLEN

Of bij een iTheorie® rijschool kopen

Klik op de locatie van de iTheorie rijschool voor meer informatie. Je kunt de kaart in- en uitzoomen met de schuifbalk aan de linkerzijde en de kaart verschuiven met de pijltjes, of door deze met de cursor te verslepen.

U kunt zich ook als iTheorie dealer aanmelden. U wordt dan op deze website als verkooppunt genoemd en u kunt zelf iTheoriepakketten aan cursisten verkopen. Meld direct uw rijschool aan!

Google Beoordeeld door KiyOh >