Rijschool Yannick


Over rijschoolyannick

Na 5 jaar in loondienst als rij-instructeur te zijn geweest in de regio Helmond en Eindhoven, werd het tijd voor de volgende stap: een eigen rijschool! Met heel veel plezier ben ik in mei 2019 Rijschool Yannick gestart in Helmond, hier kun je terecht voor je rijbewijs B (auto). 

Elke leerling die in mijn lesauto stapt moet zich comfortabel en ontspannen voelen. En op zijn/haar tempo rijles krijgen. Door mijn geduldige benadering zul je merken dat niet één vraag te veel is. De leerling staat bij mij op de eerste plaats. Na het rijden van een proefles, geef ik eerlijk advies hoe lang de rijopleiding ongeveer zal duren. Kies je voor rijschoolyannick dan zal ik je tot in de puntjes voorbereiden op het praktijk examen! 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.


Met vriendelijke groeten,



Theorie


Voordat je praktijkexamen gaat doen, zul je eerst in het bezit moeten zijn van een geldig theoriecertificaat. Om deel te mogen nemen aan het auto theorie-examen moet je 16 jaar of ouder zijn. Slaag je voor dit examen? Dan krijg je het theoriecertificaat. Dit certificaat is 1,5 jaar geldig. Het examen zal worden afgenomen bij een examencentrum van het CBR.

Praktijk


Vanaf 16,5 jaar mag je al rijles nemen voor de auto. De autorijlessen vinden plaats op de momenten waarop het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een instructeur die bij jou past. De reguliere opleiding houdt in dat je al vanaf 1 à 2 uur per week kan lessen. Tijdens de opleiding houdt Rijschool Yannick een opleidingskaart bij zodat er duidelijk kan worden bepaald wat jouw voortgang is en waar tijdens de rijlessen nog aan moet worden gewerkt. Vanaf 17 jaar mag je al praktijkexamen doen voor de auto. Slaag je, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.



Tussentijdse toets


Tijdens de rijopleiding voor de auto is het mogelijk om de vorderingen te testen met een tussentijdse toets (TTT). In overleg met je instructeur bepaal je wat voor jou de juiste tijd is. Vaak wordt de tussentijdse toets op ongeveer ¾ van de rijopleiding gedaan.


 

Intake les


Tijdens een intake les (proefles) maak je kennis met de auto. En natuurlijk met je instructeur Yannick!! Ik help je met het instellen van je zit- en stuur houding. Vervolgens wordt er 60 minuten gereden. Je leert in stappen de eerste basisvaardigheden van het autorijden. Na de intake les krijg je uitleg over mijn advies over de verdere rijopleiding.


Reviews


S. Durna

"Met 1 woord top! Zeker een aanrader!"

D. van Doren

"Goede rij-instructeur die de tijd voor je neemt waar je je bij op je gemak voelt in de auto in 1x geslaagd zeker een aanrader!"

J. Akkermans

"Heb mijn dochter hier haar rijbewijs laten halen! Helemaal top! Rustige jongen die echt de tijd voor je neemt! Ze is in een keer geslaagd dus ik raad deze rijschool iedereen aan! Top!"

F. Eggen

"Niet te duur! Veel ervaring! Leuke sympathieke instructeur!"

S. Driessen

"Gezellige goeie duidelijke top instructeur !"

A. Vaes

"Top ervaring! Veel geduld en fijne lessen"

G. Meijer-Keizer

"Super gemotiveerd. Yannick succes!"

H. van Schaijk

"Goede instructeur, fijne persoon en heeft veel geduld"