Rijschool Kornelis Meesters

Wie zijn wij

Even voorstellen: de naam Meesters is natuurlijk niet geheel onbekend in Staphorst, alleen is het nu op vier wielen in plaats van twee. Ik ben Kornelis Meesters en vanaf juni 2015 ben ik mijn eigen autorijschool gestart. Na eerst nog een half jaar gewerkt te hebben bij de drukkerij (Drukkerij Kleen) ben ik vanaf januari 2016 fulltime met de rijschool bezig. Ruim een jaar later is mijn vrouw Rensje ook begonnen met het geven van rijlessen. Inmiddels zijn we werkzaam met 4 instructeurs, Carolina Nijboer-Witte en Laurens Swierstra zijn ons team komen versterken!

Eigentijdse lesauto

Je lest in een nieuwe BMW 1 Serie of een Citroën C4 cactus, die voorzien zijn van alle moderne snufjes die het rijden nog prettiger maaken. Zo heeft de auto climate control, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Doordat de auto’s een dieselmotor hebben, rijden ze soepel. De BMW en de Cactus zijn ook nog eens zuinig, wat minder belastend is voor het milieu.

Automaat lessen

Onze Volkswagen Polo maakt de vloot compleet, deze auto is een automaat, mocht het schakelen om wat voor reden dan ook,  niet soepel gaan dan kun je voor de Polo gaan, eventueel kunnen we naar verloop van tijd dan nog overstappen naar de schakel auto!