• Snel en vakkundig je rijbewijs halen

    Aantrekkelijke lesprijzen

    Hoog slagings percentage

    Ruime ervaring in faalangstbegeleiding

round

"Ervaring en Toewijding"

Voordat Ralf Profijt in 2014 zijn eigen autorijschool begon onder de naam Autorijschool Ralf Profijt had hij al vijf jaar ervaring opgedaan als rijinstructeur. Ralf heeft ruime ervaring in het begeleiden van cursisten met faalangst.
Je krijgt praktijkles in een betrouwbare T-ROC, en hij geeft je daarin op een rustige en duidelijke manier les.

Dat je plezier hebt in het autorijden staat bij Ralf voorop, maar het belangrijkste doel is natuurlijk dat je zo snel en voordelig mogelijk je rijbewijs haalt.

map

geslaagd

Hoog slagingspercentage

Autorijschool Ralf Profijt heeft een van de hoogste slagingspercentages in de regio. Veel van de cursisten slagen zelfs in èèn keer.
Wanneer je slaagt voor je rijbewijs dan kun je altijd rekenen op een van de beroemde gedichten van Ralf op de Facebookpagina en Instagram account van Autorijschool Ralf Profijt.

Wat cursisten zeggen...

Super rij-instructeur. Na dat hij bij mijn oude rijschool weg was les gehad van een andere. Die zei continu dat ik het niet goed deed dus ik raakte het zelfvertrouwen kwijt na 2x examen te hebben gedaan wouden ze heb niet weer aanvragen want ik deed volgens hun te veel fout. Toen zag ik op facebook dat ralf voor zichzelf begonnen was. Dus toen heb ik heb gebeld. Ik heb intotaal 3 rijlessen bij hem gehad en toen mijn examen en was in een keer geslaagd bij hem! Hij is gewoon een topper!!
~Sanne, Almelo~

Leuke tijd gehad tijdens rijlessen! Ik werd er op mijn gemak gesteld. Ook in 1 x geslaagd!
~Ylona, Westerhaar~

Super leuke en gezellige lessen gehad bij Ralf! Voelde me altijd zeer op mn gemak. Waardoor ik met veel zelfvertrouwen mn examen heb afgelegd en in 1x ben geslaagd
~Thalien, Westerhaar~

ik heb een jaar terug bij ralf gelest. Ik kijk met veel plezier terug op de gezellig maar ook super leerzame lessen bij ralf ! Kortom een super rijschool met veel plezier gelest !
~Kevin, Sibculo~

Na 6 keer gezakt te zijn voor mijn rij-examen was ik het zelfvertrouwen bij het rijden helemaal kwijt. Toen ben ik bij Ralf terecht gekomen. Hij geeft rustig les en stelt je op je gemak. Hierdoor heb ik mijn zelfvertrouwen terug gekregen wat betreft het rijden. Daarna ben ik bij rij-examen 7 geslaagd. Echt top
~Rolinde~

Ik heb Ralf als rij instructeur gehad, zijn manier van lesgeven dan wel de leuke lessen hebben ervoor gezorgd dat ik als beginnend bestuurder altijd relaxt achter het stuur zat waardoor ik snel m'n rijbewijs heb gehaald. Daarom zou ik iedereen die aan mij vraagt om een goeie rijschool Ralf Profijt aanbevelen
~Lars, Westerhaar~

Ralf is een instructeur die eerlijk en betrouwbaar is, afspraken nakomt en rustig en goed lesgeeft. Je weet waar je aan toe bent. Ik heb met plezier gelest bij hem, altijd lachen en gezelligheid. Ik raad hem dan ook zeker aan, top rijschool!
~Jessica, Westerhaar~

Altijd gezellig rijlessen gehad met Ralf. Heb met plezier gelest bij deze man. Uiteraard door de goede lessen in 1x geslaagd! Echt een aanrader!!
~Stefan, Vriezenveen~

Een top rijschool goeie en geweldige tijd gehad, altijd gezellig en eerlijk je weet precies waar je aan toe bent. Ralf neemt tijd voor je om alles uitteleggen !
~Dylan, Almelo~

Buiten de altijd gezellige rijlessen geeft Ralph heel goed les, en op een leuke manier. Ik heb mijn rijbewijs dan in 1 keer gehaald! Een aanrader!
~Annemiek, Vriezenveen~

Goede rijschool met super instructeur! Altijd met veel plezier gelest! Bedankt Ralf!
~Niels~

Super leuke lessen gehad! Nooit saaie gesprekken en enorm gezellig. Ralf is erg realistisch en wil je het beste leren wat er te leren valt. Veel goede tips gekregen en past zijn begeleiding aan naar zijn type leerling. Ik geef Ralf een 8,5 ?!
~Lee/Anna~

Super gezellig en leerzaam jammer dat de lessen voorbij zijn.
~Melvin, Vroomshoop~

Goede rijschool, valt veel te leren en het is altijd gezellig met Ralf!!!
~Dave~

Super rij instructeur! Legt alles goed uit. Altijd gezellige gesprekken in de auto! Echt een aanrader.
~Mariska~

Ralf is een erg goede rij-instructeur! Geeft altijd rustig uitleg en neemt de tijd, waardoor het prettig is om bij hem lessen te volgen! En het leukste van alles is dat hij ook nog een beetje humor heeft!! Altijd leuke sfeer in de auto.
~Talitha~

Super leerzame en gezellige lessen.
~Stan, Daarle~

Ik heb met veel plezier gelest bij Ralf! Ralf is een rustige rij-instructeur die je het rijden op een prettige, rustige manier leert. Bij Ralf heb ik autorijden geleerd!
~Marjanke~

Hele leuke en leerzame lessen gehad. Heel erg dankbaar voor alles! Werd veel begrip getoond naar de leerling. Top!
~Demi~

Heb het altijd erg naar mijn zin gehad en de lessen met plezier gevolgd ! , een aan rader om bij ralf te gaan lessen.
~Cherany, Westerhaar~

Jammer genoeg heb ik m'n rijbewijs gehaald, want wat was het altijd leuk bij jou in de auto Ralf! Super veel met mekaar gelachen en het was altijd gezellig in de auto, haha! De lessen vond ik heel leerzaam en de rustige manier van uitleggen was heel prettig! Het is dus zeer zeker een aanrader om bij Ralf te gaan lessen, hij helpt je niet alleen aan je rijbewijs, maar zorgt ook dat je een onvergetelijk leuke tijd in in de lesauto hebt! Jouw rijschool krijgt van mij een dikke 10 Ralf!!
~Berry~

Een hele goede en betrouwbare rijschool. Echt een aanrader.
~Romy~

Ik heb het altijd naar me zin gehad, zat met een fijn gevoel achter het stuur, omdat je met Ralf rustig kunt praten en lachen tegelijk, je kan jezelf zijn, waardoor je je op je gemak voelt, ik mis Ralf wel!
~Wesley~

Lessen bij Ralf was een prettige ervaring! Hij stelt je op een rustige manier op je gemak en geeft daarbij duidelijke feedback. Daarnaast zijn de lessen erg gezellig!
~Leon, Vriezenveen~

Super goede en fijne rijschool met een fijne instructeur. Altijd leerzame en gezellige lessen gehad en daardoor ook in 1x geslaagd !
~Kimberley~

Via een vriendin ben ik bij Ralf terecht gekomen. Ik kan terugkijken op een hele leuke lestijd bij Ralf. Ik was bepaald geen held op de weg en vond veel dingen spannend, maar Ralf heeft me hier goed doorheen geholpen! Hij benoemt je verbeterpunten, maar neemt daarnaast ook uitgebreid de tijd voor het benadrukken van je kwaliteiten. Ik kan rijschool Ralf Profijt ten zeerste aanbevelen!
~Bente~

Ik heb altijd met plezier gelest bij Ralf. Hij legt alles op een fijne manier uit en laat je zovaak oefenen als je zelf wilt. Erg gezellige en leerzame lessen gehad en daardoor ook in 1 keer geslaagd !
~Meghan, Westerhaar~

Rijlessen nemen bij Ralf is één van de leukste dingen die je ooit zult doen! Het is nooit saai tijdens het rijden. Als er geen leuke muziek op de radio is, maakt Ralf het wel weer gezellig met één van zijn vele verhalen. Hij geeft duidelijke uitleg en laat je net zo vaak oefenen totdat jij er zelf ook van verzekerd bent dat je het kunt! Ik ben nu zo zelfverzekerd achter het stuur (met dank aan Ralf natuurlijk) dat ik met gemak alleen in de grote auto van mijn vader stap en boodshappen ga doen.
~Marlies~

Professionele begeleiding en erg gezellige lessen. Ik heb er met plezier gelest en mijn rijbewijs gehaald!
~Dianne, Westerhaar~

Een hele fijne begeleiding en goede manier van lesgeven. Ook altind gezellig en een hele flexibele rij-instructeur.
~Naomi~

Goede rijschool, leuke instructeur en natuurlijk in 1 keer geslaagd. Echte aanrader!
~Gideon, Almelo~

Een hele goede rijschool waar je goed en duidelijk les krijgt. Ook een leuke instructeur Ralf! Heb het erg naar me zin gehad, en niks is te veel gevraagd! Dus echt een aanrader!!?br/>~Kimberley, Almelo~

Jaaaa een top rijschool ik heb hem een jaar terug in 1x gehaald hij helpt je overal mee echt een aanrader deze rijschool.
~Jefrey, Vroomshoop~

Een goede rijschool waar je goede begeleiding krijgt van Ralf heb met veel plezier bij hem les gehad.
~Marcel~

   Westerhaar-Vriezenveensewijk
   06 46 12 99 13
 Contactformulier
 Email
 Privacyverklaring

Deel:

Volg:

fb iconinstagram

© 2019 Autorijschool Ralf Profijt

Deze website maakt gebruik van Cookies.