Rijschool Zomer:
Snel zelfverzekerd de weg op!

Zoek je een rijschool in Zaandam, Utrecht of Amsterdam? Bij ons haal je snel je rijbewijs!

Kwalitatieve rijlessen
voor jong en oud!

Voordelen

Daarom kies je voor ons!

Ben je op zoek naar een rijschool in Zaandam, Utrecht of Amsterdam? Stop je zoektocht en schrijf je direct in voor onze rijopleiding! Bij ons vind je…

Over ons

Leer rijden bij een familiebedrijf

Rijschool Zomer is dé rijschool voor rijlessen in Zaandam, Utrecht en Amsterdam. Onze rijschool is een familiebedrijf, met een geschiedenis van meer dan 60 jaar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid van lokale rijschool tot een professionele rijschool, die actief is in meerdere provincies. Kies voor ervaring, kwaliteit en een persoonlijke aanpak, en haal je rijbewijs bij Rijschool Zomer!

Leer rijden bij een familiebedrijf
Jaar ervaring
ZO WERKEN WIJ

Dubbele lessen en praktijkboek voor snel resultaat

Rijschool Zomer staat bekend om zijn effectieve aanpak, waardoor jij extra snel je rijbewijs haalt. Wij bieden al onze leerlingen een praktijkboek, waarmee je optimaal voorbereid bij elke les verschijnt. Door dit grondige voorwerk halen wij meer uit elke praktijkles, waardoor jij sneller resultaat boekt. Combineer dat met onze dubbele lessen en je racet door je rijopleiding!

Onze cijfers

Méér dan duizend leerlingen gingen je voor!

NEDERLANDS, ENGELS EN SPAANS

Andere taal?
Geen probleem!

Je kunt bij ons kiezen voor lessen in verschillende talen. Onze instructeurs spreken Nederlands, Engels en Spaans. Ook onze instructiekaarten zijn in al deze talen beschikbaar. En je theorie haal je in het Nederlands of Engels.

Rijlessen in meerdere talen
ADVIES OP MAAT

Altijd het beste lespakket voor jou

Gemiddeld heeft iemand 35 tot 45 rijlessen nodig om succesvol examen te kunnen doen. Maar natuurlijk is iedereen uniek, en gaat de één een stuk sneller dan de ander. Wij geven je dan ook graag persoonlijk advies over welk examen- of lespakket het beste bij jou past.

AANTREKKELIJKE LESPAKKETTEN

Snel op weg met onze spoedopleiding of kies voor jou een ander passend pakket!

Zo snel mogelijk klaargestoomd worden om zelfstandig de weg op te mogen, dat is vast je doel. Daarom hebben wij verschillende examenpakketten samengesteld. Van een startpakket tot een uitgebreid masterpakket. Heb je weinig tijd? Race dan naar je examen met onze spoedopleiding. En wie voorlopig alleen lessen wil volgen zonder examen, kiest een van de aantrekkelijke overige lespakketten.

Meest gekozen
€ 2035
€ 1918,-
€ 2980
€ 2655,-
€ 2500
€ 2258,-

* betalen in termijnen mogelijk

ONS WERKGEBIED

De beste rijlessen in Zaandam, Utrecht en Amsterdam

Of je nu rijlessen wilt volgen in Zaandam, Utrecht of Amsterdam, bij Rijschool Zomer ben je aan het juiste adres. Met onze moderne lesauto’s, professionele instructeurs en gedetailleerde lesboeken zorgen we er samen voor dat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk op zak hebt.

Klanten vertellen

Wat onze studenten zeggen over ons

Onze tevreden leerlingen delen hun ervaringen over onze geweldige instructeurs en uitstekende service. Lees verder en ontdek waarom we een absolute aanrader zijn!

;
CONTACT

Neem contact met ons op en plan je proefles!

We streven ernaar om binnen 24 uur op je bericht te reageren. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Adres

Openingstijden

Serge

Eigenaar & Senior Rijlesinstructeur

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze geslaagden gingen je voor!