bel ons op: 06 46 72 11 08

Betrouwbaar, deskundig en goedkoop. Zijn dit de eisen waar jouw rijschool aan moet voldoen? Stop dan hier je zoektocht en schrijf je NU in bij Rijschool Rushil.  Betrouwbaar – Rijlessen worden gegeven met inachtneming van de officiële Rijprocedure, waar ook aan wordt getoetst door de examinatoren van het CBR  Deskundig – Instructeurs zijn deskundig, daar zij een erkende opleiding (conform de wet WAM) hebben genoten en inzicht hebben in de vaardigheden en bekwaamheden van de leerling  Goedkoop – Het laagste rijlestarief in heel Rotterdam (en omgeving)!  Maak NU een afspraak voor een intakeles waarbij zal worden gekeken naar het pakket dat het beste aansluit bij jouw specifieke wensen en vaardigheden.

Met 2toDrive kunnen jongeren vanaf 16 jaar hun theorie-examen voor rijbewijs B doen. Vanaf 16,5 jaar kunnen ze starten met praktijklessen. Als ze 17 worden kunnen ze vervolgens het praktijkexamen bij het CBR aanvragen. 

Jongeren die slagen voor hun examen vragen bij de eigen gemeente het rijbewijs aan. De gemeente geeft het rijbewijs af als de jongere via www.2todrive.nl een begeleiderpas heeft gekregen. Op deze pas staan de namen van maximaal vijf personen die de bestuurder als zijn coaches heeft aangewezen. Een van deze personen moet bij het rijden in de auto zitten. Bij het rijden met een coach moeten jongeren zowel het behaalde rijbewijs als de begeleiderpas bij zich hebben. 

De regeling voor 2toDrive is ingegaan op 1 november 2011. Dit betekent dat jongeren die op of na die dag 17 jaar zijn geworden (geboren op of na 1 november 1994), kunnen meedoen met het experiment. Jongeren die op 1 november al 17 zijn, kunnen wel alvast beginnen met rijlessen, maar pas praktijkexamen doen als ze 18 zijn. (bron: Rijbewijs.nl) 

Hieronder een samenvatting wat je mag vanaf je 16de tot je 18de:  ·  Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.  ·  Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen.  ·  Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.  ·  Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach.  ·  Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op. (bron: 2toDrive.nl).

SCHRIJF JE DIRECT KOSTELOOS IN VIA HET INSCHRIJFFORMULIER OP ONZE WEBSITE!

...

AcTIE AcTIE AcTIE de eerste 10 Lessen voor maar 20 EUR per lesuur*!

...