Autorijschool Ingmar

Altijd slagen bij Autorijschool Ingmar
Je rijbewijs halen in de omgeving van Barendrecht, Rotterdam en Hoeksche Waard? Start dan met je rijlessen bij Autorijschool Ingmar. Door de begeleiding van een ervaren instructeur, kun je binnenkort met je rijbewijs op zak zelfstandig de weg op. Je autorijbewijs halen kost veel geld. Je mag dan ook goede service, veel vakkennis en een persoonlijke benadering verwachten. Autorijschool Ingmar begrijpt dat maar al te goed!

Dé rijschool voor de Hoeksche waard
De rijlessen bij Autorijschool Ingmar zijn altijd privélessen en duren normaal gesproken 90 minuten. Mocht je langer of korter dan 90 minuten willen lessen, dan is dat in overleg uiteraard ook mogelijk. Tijdens de lessen wordt elke minuut volledig benut, je krijgt op een leuke manier les om zo veilig en spoedig mogelijk tot een examen te komen. De vorderingen worden aan de handen van een R.I.S. kaart bijgehouden door de instructeur. Tevens krijg je bij je opleiding een R.I.S. boek, zodat je zelf ook je vorderingen kunt bijhouden!

Mogelijkheden
De meeste leerlingen hebben één keer per week rijles, maar het is uiteraard ook mogelijk om meerdere lessen in een week te nemen. Ook bestaat de mogelijkheid om versneld opgeleid te worden. Je rijles begint thuis en aan het einde van je rijles wordt je ook weer thuis afgezet. Wanneer je ergens anders wilt in- of uit stappen is dat, in overleg, ook mogelijk. De rijlessen worden gegeven in de omgeving van Barendrecht, Hoeksche Waard en Rotterdam, waar ook het examen wordt afgenomen.

Rijlessen moeten 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt het volledige lesgeld in rekening gebracht.

Nieuwe auto 2022