Verantwoord de weg op met Verkeersschool Edwin de Kinkelaar

Welkom bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar, al ruim tien jaar dé rijschool in de regio Didam waar je terechtkunt voor een rijopleiding van hoge kwaliteit. We leren je autorijden in het tempo waar jij je prettig bij voelt en bieden daarnaast een taxi-opleiding aan.

We begeleiden je ook als je behoefte hebt aan een opfriscursus, bij het CBR een rijtest moet doen of als je last hebt van faalangst of concentratieproblemen. In alle gevallen geeft Edwin de Kinkelaar een rijopleiding die op maat gemaakt is en werken we samen toe naar je autorijbewijs.

Opleiding

Of je het liefst zes dagen achter elkaar lest, drie keer per week of de voorkeur geeft aan één autorijles in de maand, we pakken jouw rijopleiding aan zoals het jou uitkomt.

Tarieven

Het aantal lessen per week of per maand, de lengte van iedere rijles: alles is bespreekbaar, voor iedere leerling maakt Edwin de Kinkelaar een pakket op maat.

taxi-opleiding

De opleiding tot taxichauffeur is er zowel voor nieuwe medewerkers van taxibedrijven als voor particulieren die als taxichauffeur voor zichzelf willen beginnen.

De Auto

Bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar les je in een Nissan Qashqai. Belangrijker nog dan de gestroomlijnde, dynamische vormgeving van de wagen is dat deze Qashqai een supercomplete auto is, voorzien van alle technische snufjes die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Contact

Heb je vragen of wil jij je aanmelden? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Contact opnemen