Verkeerschool ROLINO

Verkeersschool RoLiNo is een verkeersschool die voor kwaliteit gaat. We zorgen er samen stap voor stap voor dat jij goed voorbereid je examen gaat doen! Wij verzorgen je opleiding voor de categorie B (autorijbewijs) en categorie A (motorrijbewijs). Ook kun je bij ons terecht voor andere rijvaardigheidstrainingen in beide categorieën. Interesse? Kijk verder op de site en neem contact op.

Auto Rijbewijs Regio Alblasserdam en omgeving

Gratis theorie bij afname van een lespakket!

Bij afname van een lespakket krijg je het theorie pakket gratis twv €69.

Verdien gratis rijlessen door vrienden te introduceren. Voor elke klant die jij aandraagt ontvang je een gratis les twv. €52.

Zeer flexibel in de duur van de rijlessen. 60 of 90 minuten of  langer. 

Begin direct!!

David Kruithof

Heel erg bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen! De manier van les geven beviel me erg, u gaf altijd duidelijk en op een rustige manier uitleg. Zeker een aanrader!!

Een maand geleden

Merlijn Mulder

Rik super bedankt voor de gezellige rijlessen! Veel dingen geleerd en daarnaast altijd erg gezellig gehad. Zeker weten een aanrader!!!

9 maanden geleden

Waar let je op bij het kiezen van een rijschool?

Het belangrijkste is dat je jouw gevoel volgt. Praat met je vrienden en kennissen en vraag wat hun ervaringen zijn. De gemiddelde kosten voor een rijbewijs zijn ongeveer €3.060,-. (*) gebaseerd op een onderzoek van het CBR in mei 2023 waaraan 3.100 geslaagde kandidaten hebben meegedaan. Kijk niet alleen naar welke rijschool het goedkoopst is. Goedkoop is vaak duurkoop!  Je rijbewijs halen kost veel geld. Investeer in je opleiding, je doet er je hele leven mee!