Rijschool Teylingen

De Leukste Rijschool
In De Bollenstreek

Rijschool Teylingen is actief in de gehele Bollenstreek en omstreken. De rijlessen worden verzorgd door een goed opgeleide instructeur. Wanneer je in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Noordwijk, Leiden, Voorschoten of Oegstgeest woont, komen wij je thuis ophalen.

Betaalbaar

Je rijbewijs halen voor een betaalbare prijs.

6+ jaar ervaring

Al meer dan 8 jaar ervaring in de rijschoolbranche.

Flexibel

Bepaal zelf wanneer je wil lessen.

Over ons

Waarom Lessen Bij Rijschool Teylingen?

Rijschool Teylingen is de leukste rijschool van de gehele Bollenstreek. Bij ons is het mogelijk om te lessen in een schakelauto, en een aangepaste automaat. De rijlessen worden verzorgd door een goed opgeleide instructeur.

Wanneer je in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Noordwijk, Leiden, Voorschoten of Oegstgeest woont, komen wij je thuis ophalen. Heb jij zin om te beginnen met het halen van je rijbewijs? Surf dan gerust verder op onze website voor meer informatie over onze service en tarieven.

0 +
Jaar ervaring

Haal je rijbewijs

De Stappen Naar Jouw Rijbewijs

Kies een pakket

Plan je lessen

Haal je rijbewijs

Reviews

Lees wat onze leerlingen zeggen over ons

De rijlessen bij Rijschool Teylingen heb ik altijd erg positief ervaren! De sfeer is fijn om te leren, het zijn gezellige rijtjes en zij geven veel zelfvertrouwen mee om het rijexamen in te gaan!

Isa Hollaar Oud leerling

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Rijschool Teylingen. Johan is een goede en leuke instructeur en ik heb me geen moment onveilig gevoeld tijdens de les. Zeker een aanrader.

Luuk Aartman Oud leerling

De lessen met Johan waren altijd heel leerzaam, maar vooral ook heel erg gezellig. Je voelt je hierdoor erg op je gemak en je krijgt op een fijne manier feedback wanneer je iets niet helemaal goed doet. Vaak kan je er zelf samen ook nog wel om lachen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen die op een leuke manier zijn rijbewijs wil halen!

Sam Hundersmarck Oud leerling
    				
    					{
      display:none;https://www.rijschoolteylingen.nl/wp-content/uploads/2022/08/logoAsset-1.png
    }