Skip to main content

Haal snel jouw

motorrijbewijs!

Nu ook autorijles!

Schrijf je nu in voor een proefles en maak kennis met een kleinschalige rijschool waar persoonlijke aandacht voorop staat!

Opstappakket

Kennismakingsactie

1145,-

999,-

  • 15 x 60 minuten motorrijles
  • 1 AVB examen (voertuigbeheersing)
  • 1 AVD examen (verkeersdeelname)
Inschrijven voor proefles

Autorijles

Bekijk tarieven

Motorrijles

Bekijk tarieven

AGH Motorrijschool

Mijn naam is Sander Hector, motorrijder in hart en ziel. Dit resulteerde in een baan als motorinstructeur en zo werd mijn hobby mijn job!

Zo combineer ik mijn passie met mijn werk.

12,5 jaar ben ik in de regio Haaglanden voor diverse vooraanstaande rijscholen als ZZP-er werkzaam geweest, wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Maar een gevleugelde uitspraak luidt: het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Als instructeur ben je binnen een rijschool meestal “een” collega van jezelf en alleen is maar alleen. Het zijn de leerlingen die je dag maken!

Sander HectorMotorinstructeur

Schrijf je nu in voor een proefles!

Tijdens een proefles kan jij als aspirant motorrijder ervaren of jouw lang gekoesterde droom iets is. Je maakt kennis met mij, de motorfiets en de rijschool! Heb je de proefles gereden, dan geef jij aan hoe wij samen het vervolg traject ingaan.

Inschrijven voor proefles

Ik overleg met je hoe de lessen verlopen, hoe vaak je de lessen kunt plannen en maken we een  reële schatting van het aantal te volgen lessen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ga je jouw budget niet te boven!

 PROEFLES

Daar denk je niet over na, dat doe je gewoon!!
Neem nu contact op!
06 28 70 58 15