Autorijschool Dyane

Rijles op je eigen tempo!

Bij autorijschool Dyane ben je aan het goede adres als je moeite hebt om veel dingen tegelijk te doen.

Welkom bij

Rijles op je eigen tempo!

Bij autorijschool Dyane ben je aan het goede adres als je moeite hebt om veel dingen tegelijk te doen of het aanleren van dingen je soms net wat meer tijd kost. Bijvoorbeeld bij ASS, ADHD, of faalangst. Maar ook als je wat ouder bent en alsnog je rijbewijs wilt behalen.


Ik wil je op een leuke en bewuste manier leren autorijden, zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. Ik pas me daarbij aan bij jouw tempo met geduld en aandacht voor jou. Ook als het allemaal niet in één keer lukt.

Lessen met een automaat

Lessen doe je bij mij in een elektrische auto met automaat. Wanneer je moeite hebt je aandacht te verdelen tussen de bediening van de auto en aandacht aan het verkeer, of snel stress ervaart, dan kan het juist fijn zijn om te kiezen voor het lessen in een automaat.

Informatie

Met de informatie op mijn website probeer ik je zo goed mogelijk te informeren over wat er bij het behalen van je rijbewijs allemaal komt kijken. En voordat je bij mij in de auto stapt, kom ik graag bij je thuis langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust via whatsapp, e-mail of per telefoon.

Met vriendelijke groet,

Dyane

Zij gingen jou voor…