tussenbar

Welkom

Welkom bij Autorijschool Schneiders, dé autorijschool uit Hoorn waarbij kwaliteit, persoonlijke begeleiding en aandacht in een hoog vaandel staan. Wij verzorgen al meer dan 73 jaar rijopleidingen op maat.

Door onze jarenlange ervaring, motivatie en persoonlijke aanpak scoren wij al decennia lang een heel hoog slagingspercentage. Bekijk en vergelijk ons  slagingspercentage. Onze kwaliteit is onze garantie.

Autorijschool_schneiders_small

tussenbar

Theorie

In samenwerking met Vekabest, de trendsetter in theorie-opleidingen bieden wij een online theoriecursus aan waarbij je thuis, wanneer het jou uitkomt je goed en in alle rust kunt voorbereiden op het theorie examen.

Check onze webshop voor nog meer theorie leermiddelen.

schneiders_rijschool_ET11

tussenbar

Prestatie gericht

Onze lessen zijn gericht op presteren, we zoeken altijd naar punten van verbetering om jouw zodoende lessen op maat te geven.

Hyundai

Bij ons leer je comfortabel en in stijl autorijden in prachtige modellen.

Hoog slagingspercentage

Door onze jarenlange ervaring slaag je bij ons bijna altijd de eerste keer.

Deze slideshow vereist JavaScript.

tussenbar

Geslaagden

Lees hier wat onze geslaagden vonden van hun rijopleiding.

Geslaagden

  • Lisa Luiken

    Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd. Ik kreeg goede uitleg en tips. Daarnaast was de sfeer in de auto ook nog eens super gezellig. Ik heb mijn praktijkexamen in een keer gehaald en daar ben ik heel blij mee!

    Lisa

    Lisa Luiken
  • Eva Lasonder

    Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd. Ik kreeg goede uitleg en tips. Daarnaast was de sfeer in de auto ook nog eens super gezellig. Ik heb mijn praktijkexamen in een keer gehaald en daar ben ik heel blij mee!

     

    Eva

    Eva Lasonder
  • Juliët Bronner

    Ik heb het rijden bij autorijschool Schneiders als erg positief ervaren. Ik heb veel geleerd en gezellige lessen gehad. Rod en Candice waren erg duidelijk in hun uitleg en konden dit goed verwoorden, wat ik erg fijn vond.

    Juliët Bronner

    Juliët Bronner
  • Demi Imming

    Ik heb gekozen voor Autorijschool Sneijders, omdat ik veel positieve reacties had gehoord. Deze reacties bleken helemaal te kloppen. Elke les was supergezellig en ik heb veel zelfvertrouwen gekregen door Rob en Candice. Elke keer als ik in de auto stapte gaven werd ik een stukje zelfverzekerder, dankzij de goede tips. Het theorie weekend was ook top, duidelijke uitleg en in 1x geslaagd voor zowel het theorie als praktijkexamen. Candice en Rob, super bedankt voor alles.

    Demi.

    Demi Imming
  • Mark Stam

    Veel geleerd en altijd leuke en gezellige uurtjes gehad.

    Mark Stam
  • Romy Wayenberg

    Super goede, leuke en gezellige lessen gehad. Blij dat ik nu in mijn eigen autootje kan rond rijden dankzij Rob en Candice

    Romy Wayenberg
  • Ivar Paternostre

    Mijn naam is Ivar Paternostre en ik heb met veel plezier les gehad bij Rijschool Schneiders. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk was, zijn Rob en Candice mij altijd blijven steunen en hebben mij de juiste persoonlijke begeleiding gegeven. Ik zou Rob en Candice dan ook beschrijven als twee hele vriendelijke meelevende en vakkundige rij-instructeurs die onzettend genieten van het lesgeven en daar ook erg goed in zijn. Het maakt niet uit wat je hebt, wie je bent of wat je doet, Rijschool Schneiders is verreweg de beste rijschool van Hoorn. Tenslotte ben ik ze voor de rest van mijn leven ontzettend dankbaar dat ik nu goed en veilig kan autorijden. Veel rijplezier iedereen!

    Ivar Paternostre
  • Waar moet ik beginnen, vanaf het eerste moment dat ik belde om mij om te geven om te lessen was het al gelijk leuk !
    Maar oh wat was ik zenuwachtig! Want laten we heel eerlijk zijn, hoe belangrijk is je rijbewijs wel niet?! Het is hetzelfde als je diploma halen, het gaat de rest van je leven mee!.. NO pressure guys 😬✌🏻
    Wat rijschool Schneiders zo bijzonder maakt, is dat je jezelf kan zijn. Tijdens die wekelijkse ritten zijn het niet alleen fantastische instructeurs maar ook vertrouwenspersonen! Jij bent hier geen nummer, maar je eigen ik!
    Daarom word er veel gelachen in de auto, gekletst, opbouwende kritiek gegeven maar vooral geven zij jou vertrouwen in jezelf! En natuurlijk een VET papiertje rijker, echt wel next level je rijbewijs 👌🏻😊

    Jullie bedankt dat jullie dit avontuur samen met mij wilde doen. En al zou het kunnen zou ik het 10x overdoen!

    Bedankt kanjers..!

  • Joost Letcher

    Ik vond de lessen prettig verlopen. De sfeer in de auto was ontspannen en gezellig. Er werd duidelijk verteld waar ik op moest letten en wat ik niet moest vergeten. Hierdoor heb ik mijn praktijkexamen in 1x gehaald.

    Joost Letcher