DE-MOTORRIJSCHOOL

Je scooter óf motorrijbewijs halen met de motorrijlessen van René Brasser

Droom je al lange tijd van het behalen van je motorrijbewijs? Bij de de-motorrijschool in Walcheren en omgeving kun je rekenen op top-notch begeleiding en de gemoedsrust dat je lesgeld vooraf 100% gegarandeerd is door een rijinstructeur met 32 jaar ervaring!

Bij De-Motorschool.nl staat persoonlijke aandacht centraal, met doordachte lesroutes die je snel op weg helpen naar succes. Onze unieke lesmethode zorgt voor een uitzonderlijk hoge slaagkans. Tijdens de lessen maak je gebruik van examen-vriendelijke-les-motoren, terwijl onze toegewijde instructeur Rene Brasser met 32 jaar ervaring je voorzien van heldere uitleg en waardevolle tips over motorfietsen en motorrijden. Het behalen van je motorrijbewijs kan op een redelijk termijn gerealiseerd worden.

Bij dé motorrijschool in Zeeland heb je de keuze tussen losse lessen of voordelige lespakketten van 20 motorrijlessen. In deze tarieven zijn de examens voor voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) inbegrepen. Motorkleding is ten alle tijde inbegrepen. Wacht niet langer en zet je eerste stappen richting je roze motorrijbewijs met De-Motorschool.nl

MOTORRIJLES

Ons pakket

Ons Pakket
€ 1150,-

20 praktijklessen
AVB Examen (voertuigbeheersing)
AVD Examen (Verkeersdeelname)

Losse les

Losse les
€ 45,- 

1 lesuur

SCOOTERLES

Scooter pakket

Ons Pakket
€ 399,-

4 praktijklessen
1 Examen

Losse les

Losse les
€ 45,- 

1 lesuur

Motorrijbewijs

Bij De-Motorrijschool.nl kan je je motorrijbewijs halen, van de theorie tot aan de praktijk. Het motorrijbewijs bestaat uit 3 categorieën (A1, A2 en A). Je legt één theorie-examen af en twee praktijkexamens.

Dit rijbewijs is geldig voor zware motoren met een onbeperkt vermogen. 

Hier wat tips

De theorie

Volgens de gegevens van het CBR slaagt gemiddeld slechts ongeveer 55% van de kandidaten de eerste keer voor het motor theorie-examen. Wil je je kansen op succes vergroten? Bij DE-Motorrijschool.nl staan we voor je klaar, niet alleen met praktijklessen, maar ook met uitgebreide theoretische tips. Hier volgen wat voorbereidende tips:

Het is belangrijk om te begrijpen hoe het motor theorie-examen eruitziet. Dit examen verschilt aanzienlijk van het auto theorie-examen, ook al zijn er overeenkomsten in verkeersregels. Er zijn echter specifieke vragen gericht op motorrijden. Als je al een autorijbewijs hebt, heb je weliswaar een voorsprong. Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht, waarvan je er minstens 41 correct moet beantwoorden om te slagen. Je hebt in totaal 30 minuten de tijd voor het examen. De uitslag wordt direct na afloop bekendgemaakt: geslaagd of gezakt. Voor meer informatie over het theorie-examen kun je terecht op de website van het CBR.

Zorg ervoor dat je ruim op tijd je theorie-examen aanvraagt bij het CBR. Hierdoor creëer je niet alleen de juiste motivatie om te beginnen met studeren, maar kun je ook de kennis die je opdoet in de theorie direct toepassen tijdens je motorlessen. Je kunt het theorie-examen voor de motor aanvragen met behulp van je persoonlijke DigiD op de officiële website van het CBR.

Zodra je de theoretische kennis in de praktijk begint toe te passen, zul je snel vooruitgang boeken. Dit geldt niet alleen tijdens je motorlessen, maar ook wanneer je gewoon deelneemt aan het verkeer, bijvoorbeeld als fietser of voetganger. Denk eens na over welke verkeersborden je tegenkomt op je dagelijkse route naar huis, en wie er voorrang heeft bij de nabijgelegen kruispunten. Dit vormt een heel andere manier van leren dan puur uit boeken, en het is een uitstekende manier om je kennis in de praktijk te brengen en te testen.

Het oefenen van proefexamens is een essentieel onderdeel van de voorbereiding op het motor theorie-examen. Door het maken van oefenexamens krijg je een duidelijk beeld van het type vragen dat je kunt verwachten. Bovendien kun je direct zien op welke onderwerpen je goed presteert en waar je nog wat extra aandacht aan moet besteden in je voorbereiding. Bij ANWB bieden we verschillende leermiddelen aan om je te helpen bij het oefenen voor je theorie-examen, waaronder een opzichzelfstaand theorieboek, een combinatie van een theorieboek met online oefenexamens, en een oefenboek met proefexamens en oefenvragen.

Het moment is aangebroken: de dag van je motor theorie-examen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voor het examen en vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs en de bevestiging van je reservering mee te nemen. We wensen je veel succes! Op naar een geslaagd motor theorie-examen.