skip to Main Content

Bedrijfsveiligheidsexperts

De bedrijfsveiligheidsexperts van VTA Nederland uit Duiven zorgen er samen met u voor dat de mensen binnen uw organisatie veilig hun werk kunnen doen. Wij bieden trainingen, workshops en advies op maat aan die inspelen op de behoeften van uw organisatie, met als doel om veiligheidscultuur te versterken en risico’s tot een minimum te beperken.

Wij zijn bedrijfsveiligheidsexperts en geven u advies en training onder één dak

Veiligheid Training & Advies Nederland, de naam is wellicht nieuw voor u, maar onze kennis en ervaring in veiligheidstrainingen strekt zich uit over meer dan 25 jaar! Dat komt omdat de veiligheidsexpertise van de bedrijven EurAtex, Projectbureau Opleiding & Advies en VCM Leusden gebundeld zijn. Samen werken zij onder de vlag VTA Nederland, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare, complete en optimale dienstverlening. Graag scheppen wij als bedrijfsveiligheidsexperts, samen met u, de juiste voorwaarden voor een veilige werkomgeving.

Trainingen, certificeringen en adviesmogelijkheden

Profiteer van ons brede aanbod cursussen en trainingen waar u zich voor kunt aanmelden. Vrijwel alle facetten van bedrijfsveiligheid worden door onze bedrijfsveiligheidsexperts behandeld. We leiden u bijvoorbeeld op als veiligheidsadviseur in gevaarlijke stoffen.

We vervullen graag onze rol als expert in bedrijfsveiligheid voor onder andere de volgende gebieden:

Daarnaast tellen verschillende van deze cursussen tellen mee voor de Code 95 die noodzakelijk is voor beroepschauffeurs. Onze VCA-cursussen zijn hier een goed voorbeeld van. Bij ons vindt u alle trainingen, certificeringen en adviesmogelijkheden die u mag verwachten van bedrijfsveiligheidsexperts.